Prisvärd fönsterrenovering i Stockholm med förorter

Prisvärd fönsterrenovering i Stockholm med förorter

Som fastighetsägare behöver man med jämna mellanrum se över sina fönster och kolla vilket skick de befinner sig i. Att renovera fönster istället för att byta ut hela fönstret kan vara ett prisvärt och smidigt alternativ för många husägare. Vårt företag kan hjälpa dig att genomföra en renovering oberoende av vilken typ av fönster det handlar om. Vi är vana vid alla slags material och utföranden när det kommer till att fönsterrenovering på din fastighet. Firman är verksam över hela Stockholm, exempelvis i Bromma, Täby och på Södermalm. Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor, vi ser fram emot ditt samtal.

Offert Fönsterrenovering

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Kontakta oss för fönsterrenovering

Du är mer än välkommen att kontakta oss för renovering av fönster. Vi besvarar gärna alla frågor som du har kring fönsterrenovering innan du bestämmer dig för att ge oss ett uppdrag. När vi åtar oss ett jobb är vi alltid noggranna med att gå igenom hela processen med dig för att du som kund ska bli nöjd med resultatet, och känna dig trygg med att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Hembesök inom 48 timmar

När du har gett oss uppdraget gör vi alltid ett hembesök, oftast inom 48 timmar efter första kontakten. Mötet genomför vi för att tillsammans med dig planera fönsterrenoveringen på plats. I lugn och ro kommer vi överens om vilka åtgärder som ska vidtas när vi renoverar dina fönster.

Vi hjälper dig med fönsterrenovering till ett rimligt pris

Kostnaden är ofta en avgörande faktor när man beställer en fönsterrenovering i Stockholm istället för att byta till helt nya fönster. Genom att renovera dina fönster kan du skjuta på den större utgiften till ett senare tillfälle. Vårt företag har stor vana av att renovera fönster och våra medarbetare är både kunniga och engagerade i ditt projekt. Självklart tar vi hand om helheten och lämnar din bostad ren och städad när vi är klara. Hos oss är dina fönster i trygga händer!

Några omdömen om fönsterrenovering från våra tidigare kunder

Vad säger våra kunder?

Företaget har gjort ett positivt intryck på oss. De hjälpte oss att renovera våra fönster och vi fick ett mycket bra pris. De som utförde jobbet var skickliga och kunde sin sak.

Mattis
Fönsterrenovering

Jag kan verkligen tänka mig att anlita det här företaget igen, de gjorde ett mycket bra jobb när de renoverade våra fönster. Vi valde att renovera fönsterna istället för att byta till helt nya eftersom det kostade oss mindre.

Jocke S
Energifönster Bromma

Firman som hjälpte oss att byta fönster på huset ska ha en eloge. De gjorde jobbet snabbt och utan någon avbrott. Resultatet blev mycket bra och vi är verkligen nöjda. Priset var överkomligt också.

Familjen Sundell
Renoverade fönster

Auktoriserade för fönsterrenovering

Vi har de kvalifikationer som behövs

Vi har varit verksamma inom fönsterrenovering under lång tid tillbaka och är auktoriserade av Glasbranschföreningen att byta och renovera glas i olika miljöer. Alla uppdrag utförs på ett fackmannamässigt sätt och vi har många trogna och återkommande kunder som är nöjda med vårt arbete. Kvalitet är vårt signum och vi avslutar aldrig ett jobb innan vi har nått det resultat som vi kom överens om vid hembesöket. Kontakta oss direkt för pris på fönsterrenovering så återkommer vi med en kostnadsfri offert som står sig i konkurrensen. Bli vår nästa nöjda kund!.