Fönsterbyte Stockholm kostnad?

Få en offert inom en arbetsdag

Kontakta oss för en fri offert

Fyll i offertförfrågan redan idag. Byt dina fönster hos oss till en låg kostnad! Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en arbetsdag. Inom 48 timmar har vi genomfört ett hembesök där vi gör en besiktning som sedan ligger till grund för den offert vi skickar till dig. I kostnadsförslaget framgår tydligt ditt pris samt vad vi levererar för pengarna.

Vilken summa som kostnader för ditt fönsterbyte kommer att landa på beror givetvis på vilket arbete som ska utföras och i vilket skick fönster och ramar befinner sig i. Ett fönsterbyte kan ibland även medföra ytterligare renoveringsbehov, till exempel på anslutande väggar. Du kan dock vara säker på att vi alltid erbjuder dig ett bra pris vid en fönsterrenovering. Som privatperson har du dessutom rätt till ett rotavdrag som uppgår till max 30 % av arbetskostnaden och vi hjälper dig självklart med pappersarbetet till Skatteverket. Byt dina fönster hos en erfaren firma som har mångårig vana av fönstermontering, vi garanterar ett mycket bra resultat som du kommer att bli nöjd med!

Boka ett första möte!
+
=

Vi renoverar dina fönster enligt dina önskemål

Tidigare utförda fönsterbyten

Tack alla kunder för alla positiva recensioner

Några omdömen om fönstermontering i Stockholm

Bra och tydlig offert som var enkel att ta del av. Inga problem uppstod när vi ville göra några ändringar i planerna, firman justerade utförandet i enlighet med våra nya önskemål.

Helena Rybell
Fönstermontering

Vi la ut fönstermålning på firman och gav dem en kort deadline, som de klarade galant. Bra pris också, och de hjälpte till att ansöka om rotavdraget, vilket underlättade för oss.

Magnus Pontén
Fönstermålning Adelsö

Snabb process från offertförfrågan och uppdrag till projektstart. Firman kom inom 48 timmar och besiktade arbetet som skulle utföras på plats. Mycket bra resultat, vi och bostadsrättsinnehavarna är nöjda.

BRF Tomtebo
Fönsterrenovering

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Vi har de certifikat som krävs

kontakt