Om oss

Erfaren och prisvärd fönsterfirma i Stockholm

Erfaren och prisvärd fönsterfirma i Stockholm

Södertörns Bygg & Konsult AB utför fönsterbyte i Stockholm med omnejd. Vi har lång erfarenhet inom fönsterbyten och utför förutom fönstermontering även fönstermålning och fönsterrenovering. Vi tar alla sorters uppdrag och vänder oss både till privatpersoner och fastighetsägare.

Inom företaget jobbar vi alla som ett team och bland medarbetarna finns mycket kompetens och ett stort engagemang för våra kunder. Vi satsar helhjärtat på kvalitet och på att leverera ett mycket bra resultat. Alla slags fönsterarbeten är vårt huvudsakliga verksamhetsområde, exempelvis montering av nya fönster samt renovering och målning av befintliga fönster. Självfallet tar vi hänsyn till miljön i våra materialval.

Boka Tid

Kontakta oss idag för gratis besiktning av dina fönster

Vi återkommer till dig inom en arbetsdag!

Fyll i dina uppgifter för att få en kostnadsfri offert! Vi garanterar att du blir 100 % nöjd med resultatet.

Ett engagerat gäng med gedigen kunskap

Ett engagerat gäng med gedigen kunskap

Våra medarbetare är väldigt skickliga inom sitt yrkesområde och har spetskompetens inom fönsterbyten och renoveringar. Säkerhet, både för kunderna och för personalen, är vårt främsta ledord och därför är vi noggranna med att ha alla försäkringar som behövs på plats. Personalen är utbildad inom säkerhet och om hur de ska undvika onödiga risker som försvårar och fördröjer arbetet. Vad gäller din kostnad för att byta fönster kan du använda ditt rotavdrag eftersom vårt företag är registrerat för F-skatt. Vi hjälper dig även med ansökan.

Vi garanterar hög kvalitet på utförda fönsterbyten

Både vid montering av nya fönster och vid olika typer av fönsterrenovering gäller det att kunna sin sak och vara noggrann med underarbetet så att inte fukt och mögel får fäste i ett senare skede. Vi ställer alltid höga krav på oss själva så att vi kan leverera ett mycket gott resultat. Att arbeta med olika material och mått är inget nytt för oss. Vi garanterar att du kan känna dig trygg med det arbete som vi utför.​

Vi är auktoriserade för alla slags fönsterarbeten

Försäkringar, certifikat och samarbeten

kontakt