Snabb och enkel fönstermålning i Stockholm

Snabb och enkel fönstermålning i Stockholm

Fönster är en viktig del av fastigheten och om du tar hand om dem regelbundet med rätt underhåll så kommer de garanterat att hålla längre. Att måla fönster kan uppfattas som ett enkelt gör det själv-projekt, men det finns många fördelar med att istället anlita ett professionellt företag för arbetet. Bland annat har vi rätt utrustning för att göra jobbet på ett fackmannamässigt sätt, något som är svårt för dig som fastighetsägare. Givetvis lämnar vi alltid garanti på utfört arbete. Vi tar uppdrag som fönstermålning över hela Stockholm med omnejd och inget jobb är för stort eller för smått för oss.

Offert Fönstermålning

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Beställ fönstermålning med ett garanterat bra resultat

När du beställer målning av fönster garanterar vi att vi utför arbetet på bästa sätt, och vi nöjer oss inte förrän du är helt nöjd med resultatet. Vårt företag har lång erfarenhet inom fönstermålning och annan renovering av fönster, vilket gör att vi kan måla fönster på ett fackmannamässigt sätt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor rörande fönstermålning eller annan fönsterrenovering.

Hembesök inom 48 timmar

När du kontaktar oss för att måla dina fönster genomför vi inom 48 timmar ett hembesök, för att kunna utvärdera uppdraget som ska utföras. Med en besiktning som underlag kan vi ge dig en offert som på bästa sätt matchar dina behov och önskemål.

Vi har gedigen kunskap

Fönster är ofta husets prydnad och bidrar till att huset ser välskött ut. Dessutom är det viktigt att fönster och ramar underhålls så att man minimerar risken för röta och mögel. Det finns en stor marknad för fönstermålning i Stockholm varför det är viktigt att välja rätt entreprenör för uppdraget. Gör ett klokt val och kontakta oss, vi är ett företag med gedigen kunskap inom området som har varit i branschen länge. I slutänden kommer du att tjäna på att välja en aktör som har rätt kompetens och som levererar ett perfekt resultat.

Vilka omdömen om fönstermålning har vi fått från tidigare kunder?

Vad säger våra kunder?

Mycket nöjd med hur företaget målade om våra fönster på radhuset. Vi hade inte råd att byta ut hela fönstret så en målning av ramarna blev ett kostnadseffektivt sätt att ändå få en uppfräschning.

Svante Pettersson
Fönstermålning

Jag är jättenöjd med killarna som kom och målade om våra fönster. Vi behövde inte byta fönster än, men eftersom vi nyligen köpt huset ville vi ändå ge dem lite ny färg.

Hassan
Målning av fönster

Det här företaget målade om våra fönster på landet, väldigt bra jobbat! Som en perfekt avslutning städade de efter sig också, vilket verkligen uppskattas då vi är lite till åren.

Maud och Adam
Måla om fönster

Auktoriserade för fönstermålning

Vi har den utbildning som krävs

Vår firma innehar alla certifikat som arbetet kräver, bland annat är vi auktoriserade fönsterspecialister, auktoriserade för fönsterombyggnad med isolerruta samt fönsterunderhåll. Du kan alltså tryggt lämna över din fönstermålning till oss. Vi målar alla typer av fönster i olika material. När vi målar om dina fönster är vi dessutom noggranna med att använda rätt sorts färg och grundbehandling som skyddar träet från fukt. Givetvis tänker vi även på hållbarhet och miljön när vi väljer olika tekniker vid målning av fönster. Kontakta oss för att få ett pris på fönstermålning, vi ser fram emot ditt samtal!