Professionell fönstermontering i Stockholm

Professionell fönstermontering i Stockholm

Fönster är en av de husdetaljer som behöver bytas ut med jämna mellanrum. Många fastighetsägare byter fönster för att få bättre isolering på huset och därmed kunna sänka sina kostnader för uppvärmning. Det kan vara frestande att själv utföra fönsterbytet, men att montera fönster på egen hand kan bli både tidskrävande och dyrare än vad man räknat med från början. Anlita professionell hjälp istället när du ska byta fönster i Stockholm! Vi är ett företag som genomför fönsterbyte inklusive montering på alla slags fastigheter, både villor och flerfamiljshus. Våra anställda har alla lång erfarenhet och stor kunskap inom montering av fönster. Vårt verksamhetsområde är hela Storstockholm med omnejd, vi tar uppdrag över hela länet.

Offert Fönstermontering

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi hjälper dig med fönstermontering

Det kan vara svårt att avgöra när det är dags för ett fönsterbyte på din fastighet. Vi har mycket kompetens som vi gärna delar med oss av och vi kan ge dig råd kring hur och när du bör byta fönster. Du är mer än välkommen att kontakta oss och ställa frågor om montering av fönster på fastigheten, vi gör allt för att räta ut eventuella frågetecken.

Hembesök inom 48 timmar

När du har bestämt dig för ett fönsterbyte bokar vi gärna ett hembesök så att vi kan skaffa oss en uppfattning om uppdraget på plats. Mötet är naturligtvis kostnadsfritt för dig och vi försöker alltid hitta en tid inom 48 timmar. Efter besiktningen kan vi ge dig en offert som motsvarar dina behov.

Vi hjälper dig med fönstermontering

Vi har lång erfarenhet av fönstermontering

Inom företaget har vi gedigen kunskap om fönstermontering i Stockholm. Vi monterar fönster på alla typer av fastigheter och har stor vana vid hantering av både plast- och träfönster. Du kan lugnt lita på vår expertis, vi vet vad vi gör och vi utför alla uppdrag på ett säkert och betryggande sätt. Vi lämnar alltid garanti på jobbet vi utför så att du inte ska råka ut för några bakslag. Självklart städar vi efter oss och lämnar inte kvar något skräp.

Några omdömen om fönstermontering från tidigare kunder

Vad säger våra kunder?

Jag anlitade företaget eftersom jag hade hört av en bekant att de är mycket proffsiga. Mest nöjd är jag över att de städade efter sig som de hade lovat. De nya fönsterna blev väldigt fina.

Majsan Blomqvist
Montering av fönster

Mycket nöjd med utfört arbete. De var snabba, men ändå väldigt noggranna med alla detaljer. Jag kan varmt rekommendera företaget till framtida kunder. Det lönade sig verkligen att byta fönster på kåken.

Evald B.
Fönstermontering

Vi behövde byta fönster på radhuset och hade först tänkt att utföra arbetet själva, men ändrade oss när vi fick offerten. Ett mycket överkomligt pris för en väl genomförd montering av våra fönster.

Mats och Susanne
Montera nya fönster

Vi erbjuder snabb och säker fönstermontering

Försäkringar och certifikat

När du anlitar oss för fönstermontering är det bra att veta att vi har alla erforderliga certifieringar för att utföra arbetet på ett säkert och fackmannamässigt sätt. Vi sätter alltid säkerheten i första rummet och är aktsamma både om din fastighet och om våra medarbetare. Skulle olyckan ändå vara framme har vi självklart försäkringar som täcker eventuella skador på material och personer. Vi ser till att vi har bästa tänkbara utrustning för att kunna utföra vårt jobb på ett effektivt sätt. Välkommen att kontakta oss för en snabb och kostnadsfri offert på fönstermontering!